Jobba hos oss

 

Nedan listas lediga tjänster hos alla våra anläggningar. Om det inte finns några lediga tjänster ute kan du göra en spontanansökan. Fyll då i vilken typ av tjänst du är intresserad av samt dina uppgifter i tillhörande CV samt personligt brev och skicka det till oss. Vi kontaktar dig om en tjänst skulle vara aktuell för dig.

Lediga tjänster

Dina arbetsuppgifter
Som kundrådgivare för bilskador är du vårt ansikte utåt och du kommer att ansvara för bokning och planering av bilskadereparationer. Du kommer att ha mycket kundkontakt där du vårdar och utvecklar vår relation med befintliga och nya kunder. Kontakten med våra kunder sker via fysiska möten, telefon och e-post. Du är ansvarig för den dagliga planeringen av det arbeten som ska utföras i vår bilskadeverkstad. Detta i nära samarbete med ett team av kompententa och positiva kollegor.

Din profil
Du som söker bör ha erfarenhet av bilskade- eller lackbranschen, alternativt bilverkstadsbranschen. Att känna till processerna och ha kunskap inom bilskadehantering kommer att väga tungt. Viljan att jobba med människor och kundvård är också en viktigt. Då en bra struktur är en förutsättning för att lyckas i rollen söker vi en person som älskar ordning och reda. Det är positivt men inte avgörande att du har ett bilintresse, men drivet och viljan att ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet är det viktigaste hos den vi söker. Nöjda medarbetare och kunder är det viktigaste för oss och vi söker dig som har lätt att sätta sig in i våra kunders behov och situationer.

Till denna roll söker vi den som drivs av att upprätthålla goda relationer såväl internt som med kunder. För att vi ska trivas tillsammans är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående. Du är en handlingskraftig person som inte skjuter på saker till morgondagen utan tar tag i saker omgående.

Om oss
Burlin Motor driver Toyota fullserviceanläggningar i Skellefteå, Piteå, Luleå, Umeå och Gävle.

Vi har fokus på nöjda medarbetare och nöjda kunder och tillsammans verkar vi för att tillhandahålla varor och tjänster för en hållbar framtid.

Vi har stort fokus på att alltid sträva efter att ständigt förbättra vår verksamhet i alla led för att uppnå rätt kvalitet och därigenom erhålla en säker arbetsplats och nöjda kunder.


Välkommen med din ansökan med mail till dick.burlin@burlin.se senast 30 november 2021. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

 

För att klara servicen till de allt fler Toyota-ägarna i Gävle med omnejd flyttar vi strax in i vår nybyggda skadeverkstad.
Vi söker därför omgående en skadetekniker, ansvarig för rekryteringen är vår Skadeansvarig Lars Åberg.

I samband med detta utökar vi vår verkstad med ytterligare platser för service och söker därför två biltekniker.

Vi söker också omgående en Verkstadschef som har huvudansvaret för vår serviceverkstad, plåtskadeverkstad samt tillbehörsavdelning.


Samtliga ansökningar skickas till info@toyotagavle.se

Välkommen med din ansökan.

Spontanansökan