Toyota proace city verso stadsmiljö shopping Toyota proace city verso stadsmiljö shopping

Proace City Verso – utformad för att imponera! Köp till kampanjpris från 269.900 kr eller med Flex Billån från 2.691 kr/mån.

Proace City Verso rymmer med lätthet dig och dina passagerare. Ett generöst utrymme för upp till sju personer och en interiör som kan utformas utifrån dina behov. Smarta förvaringslösningar tar hand om livets alla väsentligheter. Med hög komfort och de senaste multimediafunktionerna blir resan ett nöje.

Proace City Verso finns med en toppmodern turbomatad bensinmotor som utvecklar mellan 110 och 130 hk samt valet mellan sex-växlad manuell, eller åtta-växlad automatisk växellåda. Med klassens bästa värde för CO2-utsläpp, enastående bränsleekonomi och gott om kraft, har Proace City Verso drivlinan för dig.

Erbjudande Proace City Verso

Proace City Verso 1,2 Turbo Active

Pris: 269.900 kr* (ord. pris från 289.900 kr)
Rabatt 20.000 kr!
Flex Billån: 2.691 kr/mån**
Bränsleförbrukning, blandad körning: från 7,1 l/100 km
CO2-utsläpp, blandad körning: från 151 g/km

Toyota proace city verso familjebil

Boka provkörning

Vänligen fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig om din provkörning

1Välj bilmodell och anläggning


2Välj datum och tid

Vänligen observera att detta är en förfrågan för önskat datum och tid.


3Dina kontaktuppgifter

Var god ange ett giltigt förnamn Förnamn
Var god ange ett giltigt Efternamn Efternamn
Var god ange en giltigt e-postadress E-post
Var god ange ett giltigt telefonnummer Telefon
Godkänn integritetspolicyn

Tack för din bokning!

Vi har nu mottagit din bokningsförfrågan om provkörning. Ett bekräftelsemail har skickats till den e-postadress du angivit i din bokning. Vi kommer att höra av oss till dig så snart vi kan och boka en tid som passar. Vill du passa på att boka provkörning av en annan modell? Boka via knappen nedan.

Boka en till provkörning

Flexibiliteten du behöver
Proace City Verso är flexibel och har gott om plats för passagerare med möjlighet till tre personer på andra sätesraden. Vart och ett är utrustat med ISOFIX eller ett 60:40 delat säte. Med plats för upp till sju personer erbjuder bilen två individuella säten på tredje sätesraden, flexibla så du kan justera balansen mellan benutrymmet och bagagerummet.

Säkerhet är aldrig ett alternativ
Proace City Verso har hög säkerhet. Med standardsäkerhetsfunktioner som inkluderar ett avancerat Aktivt krockskyddssystem (PCS), Vägskyltsigenkänning (RSA), Körfilsvarning (LDA), farthållare med justerbar hastighetsbegränsare (ASL) och Driver Attention Alert kan du vara säker på att Proace City Verso har täckt in alla eventualiteter.

Toyota proace city verso stadsmiljö Toyota proace city verso stadsmiljö

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 7,1 l/100 km och 151 g/km.

* Kampanjpriset gäller endast privatkunder och är giltigt t.o.m. 31 december 2021. Kan inte kombineras med Flex Privatleasing, andra avtal eller rabatter.

** Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (okt-21), 30% kontant/inbyte, 38% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,62%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.

Miljöklass Euro 6, Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.